Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Game Of Thrones: "Βασιλιάς" των downloads για το 2012

Game Of Thrones:  Βασιλιάς  των downloads για το 2012
Το γεγονός ότι πολλοί επιλέγουν να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ξένη σειρά, κατεβάζοντάς τη πειρατικά από το Διαδίκτυο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε καν καν κοινό μυστικό.
Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, λοιπόν, έτσι και φέτος δόθηκε η λίστα με τις τηλεοπτικές σειρές που σημείωσαν τα περισσότερα πειρατικά downloads. Και ποιά ανακηρύχθηκε πανηγυρικά βασίλισσα για το 2012;

Η σειρά Game of Thrones με 4,2 εκατομμύρια downloads, τη στιγμή, μάλιστα που η τηλεθέασή της στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι σχεδόν η ίδια, δηλαδή ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια τηλεθεατές. Μάλιστα, οι περισσότεροι πειρατές δεν προέρχονται από τις ΗΠΑ, αλλά από τον υπόλοιπο κόσμο.
Ωστόσο, δεν είναι λίγοι κι οι Αμερικανοί, οι οποίοι λόγω του ότι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τη σειρά από τους δέκτες τους, μιας και προβάλλεται στην καλωδιακή τηλεόραση, καταφεύγουν στην πειρατεία.
Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται το Dexter με 3,85 εκατομμύρια downloads κι αντίστοιχα 2,75 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Την τρίτη θέση κατέκτησε το The Big Bang Theory με 3,2 εκατομμύρια downloads, ενώ από την τηλεόραση το παρακολουθούν 15,8 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Τέταρτη έρχεται η κωμωδία How I Met Your Mother με 2,96 downolads και τηλεθέαση στα 10,1 εκατομμύρια.
Η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με το Breaking Bad, του οποίου τα αντίστοιχα νούμερα είναι 2,58 και 2,98 εκατομμύρια.
Στις επόμενες πέντε θέσεις συναντάμε τις παρακάτω σειρές με τη σειρά που θα τις αναφέρουμε: The Walking Dead, Homeland, House, Fringe και Revolution.
Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου