Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Ντοκιμαντέρ για την Lady Gaga από τον Terry Richardson


Η εκκεντρική σταρ Lady Gaga αποκάλυψε προς τους θαυμαστές της ότι ο Terry Richardson δημιουργεί μια ταινία στην οποία θα καταγράφεται η ζωή της, η δημιουργία του album της ARTPOP καθώς και σημασία των εκατομμύρια θαυμαστών της στην πορεία της.
Με μήνυμα της σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, η Lady Gaga ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα στους εκατομμύρια θαυμαστές της, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα νέα για την ταινία-ντοκιμαντέρ που σχεδιάζει ο Richardson για την ζωή της.
Ακόμη, η Lady Gaga ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που περιμένουν τόσο υπομονετικά το album της ARTPOP, και έκλεισε το μήνυμα της στέλνοντας την αγάπη της σε όλους τους φανς της.
Η Lady Gaga ανακοίνωσε τον Αύγουστο ότι ετοιμάζει το νέο της album, με τίτλο ARTPOP, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το album αυτό.
Η ταινία/ντοκιμαντέρ για την ζωή της Lady Gaga θα είναι μια ακόμη συνεργασία της σταρ με τον Terry Richardson, ο οποίος την έχει φωτογραφήσει σε δεκάδες εξώφυλλα περιοδικών, ενώ έχουν συνεργαστεί και στο βιβλίο φωτογραφιών Lady Gaga x Terry Richardson, το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου